RSS

Alman Jalan-jalan Carik Mamam

Setelah tengok entry blog eliss buat jalan-jalan carik makan...ibu alman pon nak buat la jugak hehe semalam bapak belanja makan kat Laman Grill sek 13...mula2 ingat nak makan kat tempat biasa2 je jadi ibu pon pakai la t-shirt tangan pendek je, alman pon pakai pyjamas jee lepas2 tu tengok2 ade gak orang masuk pakai baju t-shirt mcm ibu so takdela malu kan hehe....so layan la gambar makanan kat restoren ni





Gambar 2 di atas adalah set makanan bapak iaitu steak
hiasan makanan dia ala2 cerita masterchef hehe

Siap gantung semua award yang depa dapat lagi ade local ade yg international..
penuh la keliling dinding restoren
(kagum pandai ye dia masak)




Ibu tak tau nak order ape..semua gambar makanan lain dari yang lain jadi confious pulak nak order..last sekali order lasagnia je la harga RM19.00 huhuhu pinggan kecik je kedekut


Mashed patato untuk adek manja...dia letak cheese+cream rasa macam boleh try jee ni hehe





Dah habis makan bapak dan anak main kejar-kejar pijak lampu

secara keseluruhan ye sedap jugak la makan kat sini...steak dia lembut daging ye rasa mcm span pon ade tp keras sikit la dari span basuh pinggan ibu kat rumah tu..presentation of the food tu memang cantik la selalu tengok hiasan mcm ni kat tv je kuikuikui


4 comments:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

mana harga makanan keseluruhan? hehehe :p
nak cuba tp takut terpengsan bila nak membayar nanti :p

Kancilbiru said...

oo sini ke kedai western yang cakap haritu? ha boleh lah terjah pasni..

alman_alif said...

kat area sini ade 2 kedai western satu yg kat depan kedai dia ade perkataan steak yg tu sedap dan murah. Yang ni kat bahagian belakang sikit kedai dia tersorok...yang ni mahal sikit la harga dia...kalau special day boleh la ajak hubby datang belanja hehe environment dia lain sikit

mamasue said...

daging mcm span?hui,nak kene pi try nih

Post a Comment