RSS

Update Blog

Setelah sekian lama tak update blog...tiba-tiba je rasa nak update blog hahaha.....mungkin sebab senang hati tadi demo sistem berjalan lancar dah la sebelum tu macam-macam masalah timbul....untuk first time update blog setelah sekian lama tak update blog ni...kita tengok gambar Adek Manja terbaru jela...nanti lepas-lepas ni baru update pasal rumah yang dah sekian lama duduk...dah tak kira rumah baru dah la hehe....

Main warna-warna, hadiah orang bagi besday tahun lepas....dah nak naik keras...
ibu malas nak bagi main selalu sebab malas nk kemas....


Bukan Besday Party Alman hihi

 Start dari gambar kat bawah ni adalah gambar raya tahun ni...ambik masa raya pertama kat rumah nenek alman kat shah alam...tahun ni raya pertama kat rumah shah alam dulu lepas tu baru balik kedah.