RSS

Besday Alman


16 Mei lepas, nenek buat makan-makan sempena hari jadi alman kat rumah nenek...nenek masak nasi ayam dan ibu beli kek secret recipe dan Domino Pizza...cakap pasal kek baru teringat kek tu ade lg sikit dalam freezer tak habis hehehe sebab kek tu besar sangat dan semua orang dah kenyang makan pizza dan nasi ayam yang yummy!! sebenarye besday alman 18 hb Mei tapi buat awal sikit sebab next week tu busy ade besday party Faris (duapupu Alman) dan bapak nak kene tolong makcik nani angkat kotak... gambar ni sikit je yang lain ade dlm camera nanti kalau dah upload baru masukkan...


Siap buat concert dengan bapak lagi kikiki


hadiah dari nenek

besday boy

Gambar Alman Setahun





Alman Main Masak-Masak

Sejak kebelakangan ni bile gi ambik alman dari taska selalu tengok alman tengah main cedok2 dalam bekas kecik...mule2 tu tak la taya org jaga tu...semalam tergerak rase nak taya alman main ape tu...org jaga alman tu cakap alman main cedok2 dan suap2...erti kata lain dia main masak-masak huhuhu....ALMAN MAIN MASAK-MASAK...org jaga tu cakap lagi semua budak kat taska tu suke main macam tu...yang kelakar ye budak2 kat situ semua budak lelaki kecuali sorang je budak perempuan..dan budak perempuan tu yang paling besar la kat situ(dia dia la kot yang dok mengajar)...patut la ade satu hari tu ibu bg dia main bekas aiskrim dengan sudu dia suke main lepas tu siap pandai suapkan ibu dengan bapak lagi hehehe