RSS

Aksi gigit jari





Ni la hobby baru alman iaitu gigit jari jemari...emmm sedap ibu macam susu la rasa jari ni!!

Masam ye muke.....




masam ye muke Alman ni....demam yeee...kesian dia..gi doktor kene masukkan ubat ikut bont*t hehe ape lagi menangis la alman dengan kuat ye..alman demam dari sabtu sampai isnin baru baik...bile dah baik muke alman jadi mcm ni

Alman di Hospital






Alman suke betul main remote canggih ni ade suara keluar boleh tukar channel astro,panggil nurse dan pasang lampu canggih hehehe

eh! eh! ni bukan Alman yang masuk hospital tapi atok Alman yang masuk. Atok masuk sebab sesak nafas sebab ade banyak air dalam paru-paru, kesian atok..semalam atok dah keluar dah..kelmarin alman gi melawat atok kat hospital selangor medical center...

Eh..anak ibu boleh duduk dah!!


Alman sekarang dah pandai duduk dah kagum betul ibu tengok. Seronok Alman dah pandai duduk terase macam budak besar plak hehe..selain duduk Alman dah boleh mengesot ketepi 360 darjah dan kebelakang tapi ke depan belum boleh lagi....

Jalan-jalan dengan Atok dan Nenek


Gambar Alman bersama peminat-peminat ye hahaha


Habis muke anak ibu kene gigit nyamuk

lame dah ibu tak buat posting kat blog sebab camera digital dah hilang, bapak alman yang hilangkan atas kapal terbang mase gi Sabah ari tu..tension je ibu sebab tak dapat ambik gambar alman 6 bulan. terpaksa la mintak ehsan dari makcik jah ambikkan gambar Alman huhuhu. Gambar yang ni pon makcik jah yang ambik jugak...gambar ni mase ibu,nenek,atok dan makcik jah pegi amcorp mall bebrape minggu lepas bapak tak ikut sebab gi sabah...sebenarye gi antar cik yah exam so sementara tunggu cik yah tu kite orang gi jalan-jalan amcorp mall.
























































































































Alman Tengok Buku

Ni gambar alman menyebok kacau cik yah blaja. Best ke Alman buku ni?? jangan koyakkan dah...ibu tak nak ganti hehe

Main Keyboard Cik Yah

Ni keyboard cik yah, alman pinjam main kat rumah nenek ari tu. bile tekan je ade lampu merah, tulah yang best sangat tu. nanti dah besar sikit ibu suruh cik yah ajar alman main keyboard ni la...hehe boleh???


syok ye alman sampai keluar air liur




Makan di Tanjung Malim


Maksu dan bapak tompang glamour blog Alman hehehe


Alman senyum pada mat bangla

Balik dari kedah, Alman singgah di tanjung malim makan kat restoren Garden Seafood yum..yum

Sesi Bergambar di Kedah

Bergambar di halaman rumah nenek




bergambar di hadapan balai nobat


Hari Raya Bersama Alman


Alman pakai baju melayu hari raya pertama

Bergambar di rumah tok long

Alman mengamuk pakai baju malayu terpaksa la tukar baju lain
Akhir sekali Alman pakai baju biasa je yeh..yeh

Alman Main Kain






Alman memang suke main kain.selalu ibu akan bagi alman main lampin. sebelum tido Alman mesti main kain dulu hehe

Aktiviti Alman Hujung Minggu di Rumah

Aktiviti yang biasa Alman buat dengan Ibu hujung minggu yang utama adalah mandi dalam bathtub. Hari biasa Alman mandi kat taska je ....


Alman bersiap untuk mandi



sementara bapak sediakan air mandian, Alman akan main dengan ibu


tutup bird malula


lepas mandi, Alman main pulak yeh..yeh..

Alman Pakai Kopiah Raya...



Kopiah ni nenek dan atuk yang belikan Alman untuk raya nanti(nenek cakap nak buatkan baju melayu plak sebab kat kedai takde saiz lagi hehe). Tahun ni Alman akan beraya di Kedah.. :-)

Alman 3 Bulan





Tengok pipi Alman semakin melenjot hehe

Rambut depan Alman semakin lebat sekarang ni

Head Up

Muke Alman bersunggug-sungguh...








Penat Ibu ....

hehe posing ...