RSS

Atok Alman





Ni gambar Alman dengan atok kat depan rumah atok. Alman memang manja dengan atok dia, kalau atok dokong dia, orang lain nak ambik dia tak mau...ibu pon dia tak mau huhuhu...kalau atok dokong alman suke main tahi lalat kat pipi atok yang besar tu hahaha tiap2 hari rabu atok n nenek mesti datang rumah alman sebab nak tengok alman... kalau alman demam dan selsema atok mesti beli berbotol-botol jus baby untuk alman emmm sedap yeeee!!! jimat duit ibu...kikiki

Anak dan Ibu





Gambar di ambil di restoren BIGFOOT, TTDI

Alman dan Kasut





Ni cerita Alman dan kasut, hari tu cik zah belikan alman kasut tapi alman tak muat masukkali ni dah 2 kali dah cik zah belikan kasut tapi dua2 alman tak muat, tak tau la nape bile ukur kaki rase mcm muat tapi bile nak masukkan kaki dalam kasut tu tak boleh terpaksa la cik zah gi tuka saiz yg lebih besar...raseye sebab kaki alman ni berisi sikit hehehe...sekarang pakai kasut size 12-18 bulan tu pon ketat sikit nak masukkan...dulu mase alman baru lahir dapat 2 hadiah kasut..mase umo alman 7 bulan mcm tu ibu try la dua2 kasut tu...tapi takleh masuk jadi dua2 kasut tu tak pakai pon buat permainan alman je ahahaha