RSS

Aksi gigit jari





Ni la hobby baru alman iaitu gigit jari jemari...emmm sedap ibu macam susu la rasa jari ni!!

Masam ye muke.....




masam ye muke Alman ni....demam yeee...kesian dia..gi doktor kene masukkan ubat ikut bont*t hehe ape lagi menangis la alman dengan kuat ye..alman demam dari sabtu sampai isnin baru baik...bile dah baik muke alman jadi mcm ni

Alman di Hospital






Alman suke betul main remote canggih ni ade suara keluar boleh tukar channel astro,panggil nurse dan pasang lampu canggih hehehe

eh! eh! ni bukan Alman yang masuk hospital tapi atok Alman yang masuk. Atok masuk sebab sesak nafas sebab ade banyak air dalam paru-paru, kesian atok..semalam atok dah keluar dah..kelmarin alman gi melawat atok kat hospital selangor medical center...

Eh..anak ibu boleh duduk dah!!


Alman sekarang dah pandai duduk dah kagum betul ibu tengok. Seronok Alman dah pandai duduk terase macam budak besar plak hehe..selain duduk Alman dah boleh mengesot ketepi 360 darjah dan kebelakang tapi ke depan belum boleh lagi....