RSS

Alman dan handphone Ibu


Pergi Midvalley







Pegi tengok show house








Ni gambar ambik mase gi show house kat rumah yang ibu dengan bapak beli kat cahaya alam u12 shah alam...rumah ni siap lagi 2 tahun, nama rumah camelia

Alman dok rumah nenek & atok


Alman mandi dalam dalam sink dapur
alman tido badan tak sehat

nenek dgn atok bawak gi klinik sebab demam. Ni aksi alman meronta2 bile doktor nak check tekak dia...ade sekali tu ibu bawak dia gi klinik, bile doktor nak check tekak, alman muntah kat doktor tu ehehehe


minggu lepas ibu kene gi BTN kat kuala selangor, jadi nenek dengan atok la yang jaga alman 5 hari..nenek siap ambik cuti lagi sebab nak jaga alman ni..kebetulan mase tu pon alman demam, agakye nak masuk 10 bulan kot. Hari ni 18 hb genap la usia alman 10 bulan...