RSS

Alman 8 Bulan












Ni koleksi gambar alman 8 bulan yang ambik last week kat rumah atok....

Majlis Perkahwinan Untie Asha




Ini entry takde gambar

weekend lepas cuti panjang so alman followed ibu dgn bapak gi ikea dan KLCC. Sabtu gi ikea, atok dgn nenek pon join sekali dan ahad gi klcc shooping handbag ibu hehe.. entry ni takde gambar sebab camera dah kene curik tukang ambik gambar pon tak ikut sekali so takde la gambar ehsan. pegi ikea ibu belikan alman comforter warne warni untuk letak kat taska. sekarang ni alman kan suke menyarap so ibu belikan untuk alman menyiarap kat carpet atau lantai. Update on perkembangan alman, alman sekarang dah pandai mengesot ke dapan laju jugak la...setelah puas ibu trained alman selama 3-4 hari finally alman dah pandai mengesot ke depan kalau tak kebelakang jela..naik walker pon dan laju, tau kat mana nak di tuju hehe last sekali alman dan pandai mintak dokong kalau buat tak tau je nanti dia tarik baju dgn tangan orang...