RSS

Baby Baru Pakcik Pi

Ni gambar masa balik Melaka melawat anak Pakcik Pi...sekarang Atok dan Nenek dah ade 3 cucu semuanya lelaki..hehe Atok cakap keluarga belah Atok memang ramai anak lelaki.... Baby takde nama lagi.....Baby Pakcik Pi lahir-lahir terus ade gigi 1 batang kat depan gigi ini dipanggil Natal Teeth jarang berlaku...doktor bagitau sebelum 6 bulan gigi tu akan gugur dan tumbuh gigi susu yang biasa...

Natal teeth are teeth that are present when the infant is born. About one in every 2,000 newborn infants have natal teeth. These are not the same as neonatal teeth that erupt in the infant's mouth during the first month of life. Natal teeth are usually the infant's primary teeth (or baby teeth) that have come in early. The teeth are often loose because the root is not completely developed. 

 Natal Teeth

 Baby Boy

Alman: "Sempit laaa...."

 Alman : "Susah nak jalannnn..."

Rayyan : "Uwahhhhhhhhh"

Siap jugak Rumah Ibu dan Bapak.... Bahagian 1

Setelah hampir dua tahun...dok tengok je rumah tak siap tiap2 minggu bila lalu jalan tu...akhirnya last month siap pon kau rumah...secara keseluruhanya puas hati jugak la...dengan hasil kerja jangan mat-mat indon yang buat rumah tu...lagi pon siap cepat dari tarikh yang sepatutnya iaitu bulan Jan 2012..agak2 nak pindah dalam akhir bulan 12..

Gambar lepas buat tinted cermin..sebelum tinted lupa pulak nak ambik gambar....

Gambar dalam rumah...kosong je takde ape2 lagi..
nampak macam luas sebab takde barang lagi nanti kalau dah ade barang..mesti rasa biasa jee..

Cuti-Cuti Malaysia - Batu Feringgi Penang

Ni first time ibu dengan alman pegi Batu Feringgi, lepas balik dari Penang terus pegi Balik Kedah..mase pegi Penang ni kawan bapak punye family pon ikut sekali..


Kat pantai ni banyak pak arab dengan mak arab jeee



Pesombor padang kota...memang sedap hehe



jalan-jalan pegi taman rama-rama..sepanjang kat taman rama-rama alman buat hal tak mau pakai kasut dengan jalan sendiri..dok nak duduk kat stroller...Ibu rasa alman ni memang alergik mengada-ada dengan pokok-pokok ni...jadi dia tak nampak seronok pon pegi taman rama-rama...

Aksi ketakutan adek manja bila tengok rama-rama hehe

Lepas mandi kolam

Main pasir

Anak Sapa la ni ......




Ni la perangai Alman sekarang kalau bawak kedai makan jangan tak percaya..pening kepala ibu tengok...gambar ni di ambik masa pegi penang di restoren nasi kandar..dah la kedai ni ramai ramai orang seat semua penuh bising plak tu...Alman ni pulak buat perangai mcm ni...nasi kandar yang sedap pon rasa biasa2 je jadinya huhuhu