RSS

Besday Alman


16 Mei lepas, nenek buat makan-makan sempena hari jadi alman kat rumah nenek...nenek masak nasi ayam dan ibu beli kek secret recipe dan Domino Pizza...cakap pasal kek baru teringat kek tu ade lg sikit dalam freezer tak habis hehehe sebab kek tu besar sangat dan semua orang dah kenyang makan pizza dan nasi ayam yang yummy!! sebenarye besday alman 18 hb Mei tapi buat awal sikit sebab next week tu busy ade besday party Faris (duapupu Alman) dan bapak nak kene tolong makcik nani angkat kotak... gambar ni sikit je yang lain ade dlm camera nanti kalau dah upload baru masukkan...


Siap buat concert dengan bapak lagi kikiki


hadiah dari nenek

besday boy

5 comments:

nizaa said...

comel alman pakai topeng tu....

Atia Adina said...

happy besday alman...nanti saya bg adiah eh...hehehehe

e.l.i.s.s.m.i.e said...

happy bday alman..nanti ummi belikan awak hadiah erk.. :)

xoxo,

Nuha

alman_alif said...

Thank You, kawan-kawan!! Alman berazam nak cepat pandai jalan hehe (ibu paksa sebab ibu tak larat nak dokong berat)

asnieda hariani said...

happy belated besday alman.auntie faizah bagi hadiah ape kat alman yea.hehehe

Post a Comment