RSS

Jalan-Jalan di Zoo Taiping

Pegi taiping ni sebab nak pegi wedding kawan bapak yang dulu same-same keje kat proton...kat taiping ni pon macam takde ape sangat...kecuali zoo ni la yang paling famous..jadi ibu pon bawak la alman gi zoo ingat nk gi night safari tapi ramai yang cakap tak best...so pegi jela zoo siang. Alman ni sebenarye bukan ye minat sangat pon tengok binatang-binatang ni kecuali yang dia biasa tengok kat kat tv atau dalam buku..macam gajah dan beruang tu dia minat la...yang lain tu tengok takde perasaan pon...











Tunngu nak naik trem


Kali kedua naik trem alman terus tido hehe


Balik dari zoo singgah makan doli kuey tiaw...punyela ramai dah lame tunngu...rasa sameje dgn yang kat ttdi...

1 comments:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

nuha tak pergi2 lagi ke zoo..ingat nak gi minggu ni tp nak pegi pd pulak :)

Post a Comment