RSS

Happy Birthday Alman

Ni gambar sebulan yang lepas semasa majlis sambutan hari jadi alman yang ke 2...ibu buat kecil-kecilan sahaja jemput sedara-mara area shah alam...makan-makan seperti biasa buat kat rumah atok & nenek la...



Antara hadiah yang alman dapat


kek ni atok yang sponser kek cheese...sebab atok yang beli so ikut la selera atok hehe





Alman dah dua pupu (anak sepupu ibu)


Makanan ade yang ibu sponser ade yang atok & nenek sponser

(nasi beriani, rojak, mee jawa dan buah-buah)

3 comments:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

alamak lupa laa bday alman.nanti auntie bagi hadiah yer :) Insya Allah

Atia Adina said...

happy birthday alman ...kejap jer dah besarr.....

mamasue said...

tomeinya alman ni...mamasue tetap nak book gak..dulu book utk kakak dhiya tak blh sbb dhiya lg tua, skrg nk book utk medina lah...

Post a Comment