RSS

Alman Jalan-Jalan Carik Mamam lagiii V2

Last saturday macam biasa la...seperti hari-hari yang biasa ibu, alman dgn bapak pergi makan kat luar...tak tau dah nak makan kat mana...lepas tu bapak teringat ade restoren baru bukak kat sec 7 ...jadi kami pon pergi sane nama restoren Polperro Fish & Steak boleh tergeliat la lidah nak sebut kan. restoren ni jual kebanyakkan ye adalah menu western tapi ade gak menu sizzling. harga paling mahal dalam belas-belas je la kalau tak silap. Ni gambar-gambar makan kat situ(gambar tak clear sebab dok kat luar lepas tu gelap pulak) tapi layan jela ....kuikuikui

Ni gambar dalam restoren
Lokasi restoren terletak di area Mydin sec 7 (row belah belakang)


Bapak punye : harga belas2 macam tu
Sos Blackpaper, coslow, bake bean, kentang, udang dan daging grill


Ibu punye : harga 8.50
Sizzling Yee Mee tapi kuah dia bukan color coklat pekat mcm biasa tu kuah dia macam kuah mee kung fu..tapi sedap jugak sebab ade banyak sayur hehe


Alman tido jeeee..tak makan pon


Total Harga yang dibayar : RM 26.40

1 comments:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

kalo rasa nak makan western, bleh try jugak ni :)

Post a Comment