RSS

Humaira vs Alman

Humaira adalah sepupu alman...hari tu tengok gambar dia kat fb...dah besar pon humaira ni...tengok2 rasa mcm muka alman je humaira ni mase baby.... ibu pon paksa bapak buat gambar side by side(mcm tak boleh buat sendiri haha) dengan alman untuk letak dlm blog ni hehehe



Mata alman yang sepet lagi
Bapak cakap ni buktinye alman ikut muka bapak hehe
Alman Alif


Botak depan dulu
Humaira
Botak depan dulu jugak








2 comments:

Kancilbiru said...

ha ah...lebih kurang jer muka yer...ekeke

Atia Adina said...

eh eh...lebih kurang lak muka dua orang ni

Post a Comment