RSS

Sunway Lagoon

Last weekend alman gi hari keluarga ofis bapak di sunway lagoon...best la jugak sebab dpt mandi manda lepas tu dapat byk hadiah walaupon tak main game ape2 pon...ni gambar alman mase di sane. pegi pkol 9 dah sampai..balik nak dekat pkol 6 petang sebab tak nak membazir tiket..sebab tiket dapat untuk semua park dan fun fair... kalau nk beli sendiri nak beratus jugak laaa....










lepas mandi tido dulu...


sambung jalan di animal park pulak...tapi alman tak minat pon nk tengok binatang hehe agak ye sebab tak cukup tido lg...ibu dh sebok kejutkan

4 comments:

Atia Adina said...

wah...gembiranya alman main air.....bila tah agaknya ibu nak bawa saya gi sini....

e.l.i.s.s.m.i.e said...

saya blom sampai sini lagi :(

xoxo,

Nuha

ummidaddy said...

iee...bbestnyer die andi ...nak suh ummi bwl sy gi sini jugaklah...

alman_alif said...

best la jugak....byk aktiviti boleh buat..mandi, tengok animal, main marry go round dan macam2 lagi...tapi biasa la baby mane tahan main dari pagi sampai petang mesti nk tido dulu hehe

Post a Comment