RSS

Ade sama ke ??

Sekarang ni alman dah jadi abg.................abg sepupu jee hehe. Adek ibu (pakcik pi) telah pon dapat baby boy nama dia Rayyan (rasaye ni nama paling famous la tahun ni). Kat bawah ni gambar alman dan baby rayyan yang umor 2 bulan lebih...walaupon sepupu tapi ibu rasa budak dua orang ni takde muke same langsung kecuali mata...rayyan ni muke banyak ikut belah ummi dia...to be specific ikut atok on his mother's side cume mata tu ade sepet sikit hehe (yg ni same dengan alman) Rayyan ni nampak tough sikit berbanding alman yang tak nampak tough langsung (ibu rasa alman ni mcm baby lagi la baby besar sebab he likes to cry a lot)




3 comments:

mamasue said...

tomeinya 2-2...mamasue rasa ada sama sket muka derang...tp mamasue setuju bab alman mcm baby lg...ye lah,anak sorg...kakak dhiya tu pun mcm baby...BABY BADAK!

alman_alif said...

mule2 panggil baby besar lps tu akan transform jadi bagi badak plak kui kui kui

e.l.i.s.s.m.i.e said...

alahai..sweetnya berdua tu baik ajer..mata tu memang ada iras btol :)

Post a Comment