RSS

Restoren Big Brother Shah Alam

There's a new restaurant in town!! apa lagi mestilah ibu dan bapak nak terjah....restoren ni nama Big Brother..restoren ni juga ade cawangan di Kota Damansara...jom tengok menu2 dia...





Menu macam-macam ada....sampai tak tau nak makan apa semua nampak sedap hehe

Akhirnya order ibu order yang ni...harga dalam RM 17 ringgit

Yang ni bapak order dalam RM 15 ringgit

Masa pegi sini alman tak ikut sebab dia kat rumah nenek dia....restoren ni masa kami pegi takde org sangat sebab restoren baru bukak kan...mungkin ramai tak tau lagi ...tapi makanan memang sedap2...lepas ni kalau nak mkn western pasti pergi kat sini je hehe

Lokasi dia kat kawasan kedai seksyen 7 berdekatan dengan Restoren Pappa Rich...tp dia lorong belah belakang sekali...kiranya depan kedai ni adalah pagar batu hospital shah alam yang tengah buat sekarang ni....sori alamat takde.....


1 comments:

Anonymous said...

Saya biasa makn kat big brother kota damansara...leh try le mkn kat shah alam pulak...

Post a Comment