RSS

Siap Jugak Rumah Ibu dan Bapak Bahagian 2

Sekarang ni every weekend ibu dengan bapak busy dengan hal-hal rumah baru...mula-mula ingat nak pindah Dec sekali rasa mcm tak sempat pulak...sekarang ni alhamdulillah hampir semua benda dah setel...jadi agak2 boleh la pindah bulan Jan ni...jom layan gambar masa kontraktor tengah buat kitchen....dapur ni dah pasang lama dah...tapi ibu je yang tak upload dalam blog...gambar kitchen yang dah siap ade dlm digital camera belum transfer lagi...nanti2 la bila ingat ibu uploadkan lagi






 

Browse2 dalam hp jumpa gambar ni...baru teringat gambar ni ibu ambik masa alman tengah tido...cuba tengok gigi adek manja ape jadi..sebenarnya dah lama dah kejadian gigi patah adek manja ni...kalau tak silap masa umo dia dalam 11 bulan kot masa tu gigi depan dia baru tumbuh lagi kecik jee...masa tu alman dok panjat TV cabinet lepas tu dia terjatuh gigi terkene meja...alman nangis sikit je...sekali ibu perasan ade bende putih dalam mulut dia nasib baik cepat ambik sebelum dia telan..ingat kan ape bende warna putih ni...rasa mcm takde bg mkn warna putih keras mcm tu..sekali tengok kat gigi rupa2 nya bende tu serpih gigi dia...nasib baik la takde darah apa2....sempai la sekarang gigi adek manja jadi macam ni...kuikuikui




3 comments:

Atia Adina said...

mesti dah tak sabar nak pindah umah kan?bila umah dah siap, rasa cam kejap plak 2 tahun....

e.l.i.s.s.m.i.e said...

syoknya bila barang rumah dah lengkap. tak sabar punya nak masuk ! nuha pun sama, masa dia jatuh hari tu, gigi dia jadi mcm tu tp kecik sket ;p

alman_alif said...

ha'a kejap je rasa dua 2 tahun ni masa beli dulu rasa lama ye nak tunggu siap..memang tak saba la nak masuk rumah baru...hehe

Post a Comment